Tomasu Soy

Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland een Soja speciaal mag je gerust stellen

Gedreven door de visie dat oprechte kwaliteit alleen kan worden bereikt door totale controle over de gehele keten, is Tomasu Soy Sauce erin geslaagd om haar eigen sojabonen en tarwe te telen in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande, Frankrijk. De fermentatie wordt vervolgens opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de aspergillus oryzae Tomasu.

Het enige ingredient wat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Het resultaat? Een sojasaus met een rijke en unieke smaak die zal verrassen.

Geen haast betekent een eerlijk product zonder vreemde toevoegingen om het rijpingsproces te versnellen, waarom zouden ze eigenlijk, er is een product ontstaan waar iedereen trots op is.

Tomasu de natuurlijke Soya

€ 21,50

  • 2 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen